MEGÁLMODÓK ÉS MEGALKOTÓK
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
SZAKMAI PARTNER
ANTROPOS.hu
Az ANTROPOS.hu az online kulturális tér vezető médiuma, amely egyéni stílusban számol be a legújabb filmekről, színdarabokról, könyvekről, divattrendekről, képzőművészetről és a partykultúra eseményeiről. Megmutatja az ország legtrendibb bulijait, koncertjeit, ajánlón, programlistán keresztül rengeteg fotóval, videóval illusztrálva. Beszélget zenészekkel, megmondó emberekkel, rendezőkkel, mindenkivel, aki bármit is belead a kulturális életbe. Az ANTROPOS.hu 2003. óta létező kulturális platform. Hisszük, hogy a kultúra az, ami az embert formálja. Bátran vállaljuk az igényes tartalmakat, az elgondolkodtató írásokat, a merész videóriportokat, a művészetek közvetítését. Az ANTROPOS.hu az ember maga. Divat a kultúra! - www.ANTROPOS.hu
Brand Trend
A MÁRKA ÉRZELEM ÉS ELKÖTELEZETTSÉG. A BrandTrend célja, hogy ezen a kihívásokban gazdag üzleti területen kommunikációs lehetőséget teremtsen, friss ötletekkel és gazdag tapasztalatokkal segítse a márkaépítőket és a fogyasztókat.
Btl.hu
Computerworld
Gazdasági Rádió
HetiVálasz
Index
Kreatív
A Kreatív a magyar kommunikációs szakma vezető médiuma, amely első kézből számol be a reklám- és médiaipar legfrissebb eseményeiről és trendjeiről. A Kreatív magazin köré épült Kreatív Csoport számtalan különböző felületen kínál tartalmakat és nyújt szolgáltatásokat a teljes kommunikációs szakmának: a Kreatív Online a terület vezető hírportálja, a Szívlapát az egyik legolvasotabb blogja, a Hipnózis Kreatív Reklámverseny pedig az egyik legrégebbi seregszemléje. A Kreatív Csoport emellett rendszeresen szervez különböző témákban szakmai konferenciákat, workshopokat és versenyeket, továbbá publikál egy-egy kommunikációipari részterületre koncentráló kiadványokat.
Marketinginfo
Médiainfo
Médiapédia
[origo]
PC World
radiocafé
Reklámporta
Edupress Hiradó
A Shortcut Communications Kft. fő profilja az oktatástematikus információközlés a felsőoktatás dolgozói, a hallgatók, az újságírók és az állam szereplői számára. Ennek egyik eszközeként hozták létre nyolc éve az Educatio Press Magyar Oktatási Hírügynökséget. Az EduPress hatékony, megbízható, friss online információforrás óránkénti frissítéssel, napi 5.000 oldalletöltéssel és 8.000 regisztrált felhasználóval. A hírportál újonnan induló Karrier microsite-ja segítséget nyújt a frissdiplomások és az állást kínálók egymásra találásában. A Magyar Egyetemi és Főiskolai Sajtó Egyesület (www.meseonline.hu) a felsőoktatási médiaszereplők információs oldala, főként az egyetemi-főiskolai szerkesztőknek és véleményformálóknak szól. A Shortcut Communications Kft. nemcsak információforrásként, hanem munkaadóként, illetve gyakorlati helyként is megjelenik a felsőoktatásban.
 
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM