MEGÁLMODÓK ÉS MEGALKOTÓK
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
SZAKMAI PARTNER

Virtual sex sells? – Az OrgazmusSzerviz.hu alapítója előadásában

2009-02-27 
A social network-ökben zajló új típusú kommunikációhoz a márkáknak érteniük kell az online közösségi hálókban lévő embereket, az őket mozgató ösztönöket vagy motíváló tényezőket. Az internet eleve a legintimebb média, ahol a szex az egyik fő belépési ok. A közösségi oldalakon a részvétel fő szempontja az ismerkedés/kapcsolattartás, ami mögött megintcsak a szex lapul legtöbbször. A marketingesek előtt álló kihívás tehát, hogy hogyan használhatják és generálhatják a „nemek együttműködését” a saját céljaik érdekében.
Ehhez ad muníciót Dr. Tóth Emese, orvos-szexológus előadása, aki az EOS INSTITUTE Oktató Központ OrgazmusSzerviz.hu szolgáltatásának kitalálója és vezetője.
szájreklám
Szájreklám - angolul word of mouth, röviden WOM. Lényege, hogy a vásárlók, akik többnyire a célcsoport véleményvezérei, saját tapasztalatuk, márka iránti elkötelezettségük, vagy egyéb motivátor hatására maguk ajánlják a terméket vagy a szolgáltatást ismerőseiknek. Sikerességének kulcsa maga a fogyasztó, aki személyes jó kapcsolatain keresztül hitelesen közvetíti a márka üzenetét.
további részletek »
BrandFestival
A BrandFestival 2003 óta Közép-Kelet Európa legnagyobb és legnépszerűbb vállalati- és márkastratégiai találkozója. Az eseményen külföldi marketingguruk és hazai vállalatvezetők osztják meg a résztvevőkkel márkaépítésben, stratégiaalkotásban szerzett tapasztalataikat. A kétnapos rendezvény előadásai mellett kerekasztal-beszélgetések és workshopok segítenek a legújabb elméletek és gyakorlatok megismerésében.
további részletek »
keresőmarketing
A keresőmarketing (search engine marketing - SEM) technikák és stratégiák együttese, amely segítségével több látogatót tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani. Formái: fizetett elhelyezés (paied placement), fizetési módja katitntás-alapú, a tartalom alapon célzott, kulcsszavas linkhirdetés, a fizetett bekerülés (paied inclusion), és a szerves keresőoptimalizáció (SEO).
további részletek »
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM