MEGÁLMODÓK ÉS MEGALKOTÓK
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
SZAKMAI PARTNER

Szakmai elismerés karácsonyra

2008-12-25 
A Kreatív szaklap év végi összesítő értékelésében 2008 legjobb hazai szakmai eseménye a BrandFestival Digital. Köszönjük a megtisztelő elismerést!

A rendezvény  erős mezőnyben jelent meg: a Cannes Lions reklámfesztivál, a portorozsi Golden Drum, illetve a budapesti CEEMS társaságában. A teljes cikk itt olvasható.

A konferencia szervezői ennek apropóján és ezúton is köszönik a támogatók, előadók, látogatók, partnerek és a grémiumtagok hozzájárulását ahhoz, hogy már az indulás évében meghatározó szakmai rendezvénnyé válhatott a BrandFestival Digital, amely 2009-től DigitalFestival (presented by BrandFestival) néven fut tovább.

Ha szeretné megtekinteni a tavalyi konferencia anyagát, az előadások videóit stb., kattintson ide vagy a felső menüsor jobb szélső gombjára!

szájreklám
Szájreklám - angolul word of mouth, röviden WOM. Lényege, hogy a vásárlók, akik többnyire a célcsoport véleményvezérei, saját tapasztalatuk, márka iránti elkötelezettségük, vagy egyéb motivátor hatására maguk ajánlják a terméket vagy a szolgáltatást ismerőseiknek. Sikerességének kulcsa maga a fogyasztó, aki személyes jó kapcsolatain keresztül hitelesen közvetíti a márka üzenetét.
további részletek »
BrandFestival
A BrandFestival 2003 óta Közép-Kelet Európa legnagyobb és legnépszerűbb vállalati- és márkastratégiai találkozója. Az eseményen külföldi marketingguruk és hazai vállalatvezetők osztják meg a résztvevőkkel márkaépítésben, stratégiaalkotásban szerzett tapasztalataikat. A kétnapos rendezvény előadásai mellett kerekasztal-beszélgetések és workshopok segítenek a legújabb elméletek és gyakorlatok megismerésében.
további részletek »
keresőmarketing
A keresőmarketing (search engine marketing - SEM) technikák és stratégiák együttese, amely segítségével több látogatót tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani. Formái: fizetett elhelyezés (paied placement), fizetési módja katitntás-alapú, a tartalom alapon célzott, kulcsszavas linkhirdetés, a fizetett bekerülés (paied inclusion), és a szerves keresőoptimalizáció (SEO).
további részletek »
 
KAPCSOLAT  |  IMPRESSZUM